炎德·英才大联考2025届高二年级8月入学联考英语试题及答案

炎德·英才大联考2025届高二年级8月入学联考英语试题及答案正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、炎德英才大联考2024高二英语
    2、2023-2024炎德英才大联考高二期末
    3、2024年12月炎德英才大联考高二英语试卷与答案
    4、2023-2024炎德英才大联考全国卷二
    5、2023-2024炎德英才大联考高二语文
    6、2024英才炎德大联考
    7、炎德英才大联考联合体2024年高二10月联考英语
    8、炎德英才大联考高二2024期末
    9、2023-2024炎德英才大联考高二试卷
    10、2023-2024炎德英才大联考高二期末成绩查询
He says poetry is a great platform to discuss mental health,depression and the emotional stresses that comewith daily life.Relieving those stresses is central to some of the work he does with young people.Last year,Burnems started a youth poetry producing competition for local high school students.Burnems says he loves and supports different types of art,and his next move is to explore poetry throughcooperation across media.Richmond's paintings on the wall are a good example.He says,"Richmond is gettingknown for these beautiful paintings on display across the city,and I want to add a literary component to that."4.What is Burnems'responsibility as a poet laureate?A.Creating more good poems.B.Developing his own projects.C.Spreading the power of poetry.D.Bringing poetry lovers together.5.Why did Burnems develop a great passion for poetry?A.Poetry made him more confident.B.Poetry helped him through a tough time.C.He was influenced by his English teacher.D.He viewed writing poems as a lifelong career.6.What does the underlined phrase "gravitate to"in paragraph 3 probably mean?A.Take pride in.B.Be used to.C.Break away from.D.Be attracted by.7.What is Burnems going to do in the near future?A.To shift his focus to paintings.B.To combine poetry with other arts.C.To hold more poetry competitions.D.To help youth with mental problems.【语篇导读】本文是一篇记叙文。文章主要讲述了里士满市宣布Roscoe Burnems将成为该市第一位桂冠诗人,一位以诗歌成就著称的诗人。4.C细节理解题。根据文章第二段中的Burnems is responsible for being a poetry advocate by providing access topoetry throughout the city and offering opportunities to use the power of words to heal wounds,open heartsand minds,and bring people closer together.可知,Burnems的主要职责是向人们传播诗歌并让人们从中受益。5.B细节理解题。根据文章第三段中的Burnems'love of poetry began at an early age when he was strugglingagainst depression.His English teacher recommended him to read poetry,which later brought him a peacefulmental state and helped him recover from depression.可知,诗歌让Burnems从抑郁中获得了静的精神状态。6.D短语理解题。根据画线短语所在句“People gravitate to poetry because they can find themselves in thepoems,”he says.“It allows readers to feel the emotional part of our experiences..”可知,人们在诗歌中找到自我,在诗歌中感受到自身经历的情感。由此推知,前半句是说人们喜欢诗歌。故画线短语gravitate to意为“被吸引”。7.B细节理解题。根据文章最后一段中的Burnems says he loves and supports different types of art,and hisnext move is to explore poetry through cooperation across media.Richmond's paintings on the wall are a goodexample.可知,他打算把诗歌和画结合,说明是把诗歌和其他艺术结合。二、七选五(共5小题;每小题7分,满分35分)根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。Evidence has piled up that we all need good sleep.So in addition to committing eight hours to your bed eachnight,here are some things you can do during the day to sleep better tonight.Open the blinds(百叶窗),or better yet,go outside!8 And if you can,go outside for sunlight for atleast 20 minutes in the early to mid-morning hours.One study has found that office workers who are exposed tomore light in the morning hours are able to fall asleep more quickly and sleep more soundly compared with peoplewho are exposed to less light.9Give up the afternoon coffee.There's a compound (found in our bodies and brains calledadenosine().Scientists call it "the sleepiness chemical".10 However,if you drink coffee in theafternoon,caffeine comes into your system,and it hits the button on the adenosine signal of sleepiness,whichwakes you up in the evening.11 Exercise may help promote good sleep in two ways.Physical activity is known to reduce anxiety,sothis alone may contribute to good sleep.In addition,exercise can physically tire you out.A lot of studies show the·71·
本文标签: 英才答案