2024届河南省顶尖计划高三联考(一)英语
2024届河南省顶尖计划高三联考(一)英语正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、河南省顶尖名校2023-2024学年高三10月联考英语答案
2、河南顶尖名校高三2024年12月
3、河南省顶尖名校2024 2024高三10月联考
4、河南省顶尖名校2023-2024学年高三联考试题
5、2024河南顶尖名校联考高三
6、2024河南顶尖名校联考
7、2023-2024河南顶尖名校联考
8、河南省顶尖名校2023-2024学年高三10月联考数学答案
9、河南省顶尖名校2024高三10月联考
10、河南省顶尖名校2023-2024学年高三10月联考英语
pounded his hand on the table and watched as the man pounded his hand on the table.Mama Pandetti cameinto the room.She stopped in her tracks when she saw a young woman looking at her.Mama Pandetti smiled andwaved at the woman.The woman smiled and waved at Mama.Papa Pandetti watched her with curiosity and thenstepped up to the mirror with a smile.The strong man appeared once again in the mirror,but this time he worea smile upon his face.From that day forward,the Pandetti family smiled as they walked through the room.Theywere always greeted by a smile in return.阅读理解21-35 CADCBDBCACBCAABA篇应用文2l.细节理解题。由文中第二段的“Flavors change every day”和第三段的“Flavors change daily'”可知冰淇淋口味每天都变化,答案选C。22.细节理解题。由文中第四段的“the business is run by two generations of a family that has some sort oftradition around a golden scoop”可知答案选A。23.细节理解题。由文中第五段的“Always over20 choices,.plenty of sweet,creamy ones,but also salty,alcoholic and non-dairy delights.”可知,Crave Ices有含酒精冰淇淋,答案选D。B篇影评24.细节理解题。由文中第一段的“This is the quality that the hero named Sharad(Aditya Modak)has toorganize his life around,and we witness both his patience and frustrations as he comes to terms with thepossibility that he might never find a proper position in the world he loves.”可知discipline既指的是主人公自律的性格,也指的是他所经受的磨砺和考验。所以选C。25.词义猜测题。由文中“Slow-paced as this Marathi film may seem,it becomes a hypnotic experience as youbecome invested in the central character and his journey.”的意思和其中的转折关系可以判断hypnotic的意思是“迷人的”。所以选B。26.细节理解题。由文中第二段中的“an Indian classical music fan”、“he is anxious about his poverty andordinariness”和“he begins to question whether it is worth his efforts or not'”可以排除A、B、C选项,D项文中未提及,所以答案选择D。27.推理判断题。这是一篇影评,应该出现在娱乐版。所以答案选B。C篇说明文28.推理判断题。由文中第三段中的“Newmark went to Dartmouth College in the U.S.state of New Hampshire.The school is known for its Indigenous student population.”可以推断该校学生有不少Indigenous students,即native American students..所以答案选C。29.推理判断题。由文中第二段中的“regional accents'”和“It is spoken in many Indigenous communities in theUnited States and Canada.”可知答案选A。30.推理判断题。文中第三段举例Kalina Newmark的经历阐述了rez accent的现状。所以答案选C。31.主旨大意题。由文中第一段中的“But sociolinguist William Labov of the University of Pennsylvania says,while some accents in America are disappearing,others are growing stronger..”和下文讲述可知本义主要介绍rez accent的形成和现状。所以答案选B。英语试题参考答案第4页(共6页)
本文标签: