江淮十校2024届高三第一次联考(8月)英语试卷及参考答案历史试题及答案

江淮十校2024届高三第一次联考(8月)英语试卷及参考答案历史试题及答案正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

READING COMPREHENSION位软件工程师利用人工智能判断婴儿是否饿了,然后及时喂食,可以减少婴儿因饥饿而哭闹。l.C。根据第一段中to avoid at least one challenge of having a newborn一the crying whenhungry.In a move that's sure to buy some extra sleep,his new Al-powered webcam detects thesigns of hunger before the tears begin to flow可知,Caleb Olson想要解决的问题是如何避免婴儿因饥饿而哭闹。2.A。该段主要讲述了很多父母面临着新生儿因为饥饿常常夜哭的问题,从而进一步表明了Olson用AI技术及时提示新生儿需要进食的意义所在。3.D。根据倒数第二段和倒数第三段可知,综合考虑捕捉到的婴儿饥饿行为是系统给出准确提醒的关键。4.B。根据语境可知,画线词所在句含义为:即使它不能总是阻止哭泣(婴儿哭泣的原因仍然很多),但只要可以“避免”几次哭泣就让它完全值得付出努力,因为这样O1$on和他的伴侣可以多睡几分钟。B近年来,不少公司在研发飞行汽车。最近,大众汽车也推出了一款飞行汽车的原型车。可能要不了几年,飞行汽车就能投入商用了。l.D。根据第三段中with eight rotors fixed upwards to allow the aircraft to take off and landvertically可知,这八个旋翼是帮助飞行汽车垂直降落和起飞的。2.B。根据第五段中Our vision is for a private eVTOL that will serve the growing urban elitewho will be travelling between Chinese megacity clusters for business and leisure可知,eVTOL是为不断增长的城市精英提供服务的,他们将在中国的超大城市群之间进行商务和休闲旅行。3.A。根据倒数第三段中They can sit in a small cabin under the vehicle's wings,,far awayfrom the noise of the propellers可知,这样安排可以为乘客提供一个安静的乘坐环境:4.D。根据倒数第二段中The key to making this possible is automation and remote control sothat passengers only need to select a destination while the vehicle's systems take care of guidanceand ensure their safety可知,Zhou对这种飞行汽车的未来是充满信心的。A4版WRITINGDear Mr.Black,I am Li Hua.On behalf of my class,I am writing to invite you to share your ideas about how toimprove oral English.Your fluent spoken English and rich English teaching experience appeal to us.Therefore,we allhope to receive your professional instruction on spoken English.I wonder if it is possible for you toattend our class meeting,which is scheduled at 10:00 am next Monday.I sincerely hope that you can accept our invitation and we are looking forward to your earliestreply!Yours sincerely,Li Hua
本文标签: