[国考1号1]第1套 2024届高三暑期补课检测(一)1英语试题

[国考1号1]第1套 2024届高三暑期补课检测(一)1英语试题正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、国考1号4英语答案2024
    2、国考一号2024英语答案解析
    3、国考1号英语答案2024
    4、2023-2024国考1号4英语答案解析
    5、国考1号3英语答案解析2024
    6、2023-2024国考1号4英语答案
    7、国考1号英语答案2024
    8、国考1号2024英语答案
    9、国考一号2024英语
    10、2023-2024国考1号2英语答案
B.Most Americans are efficient with their energyuse.C.Energy should be redistributed qualyaround theorld.33.What did Arshamian say about the smell perception?A.It is driven by an item's molecular structure.D.Peope havea long way togoto transition to cleaner energy.B.It is culturally and traditionally learned.31.What can be the best title for the text?C.It is influenced by individual preference.A.More energy use leads to a better lifeB.Power a quality life with less energyD.It is connected with family backgrounds.C.Take resonsibility for ergycoration D.Equal energy use is needed in the world34.What may account for people's similar smell preferences?DA.Similar survival experiences.B.The same educational level.Researchers from Sweden and the United Kingdom teamed up to find the answer toaC.A shared sense of food safety.D.A common sense of belonging.usio raticaverypers has considered at one timernother:what is the best smell35.What was the researchers'misunderstanding of people's smell preferences?out there?They found that most people,despite coming from different cutures and back-A.They were based on cultural backgrounds.grounds,find vanilla()to be the most pleasant smell on the planet more ofte than notB.They bore no relationship to human's survival.The joint study between Sweden's Karolinska Institute and the University of Oxford foundC.They originated from a deep-rooted need to eat safely.that people share similar preferences when it comes to smell,regardless of cultural back-D.They were developed from different personal preferences.ground Andnto the results,vanilla is the most pleasing smell around,followed by第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)ethyl butyrate,which smells like pineapples.根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余Artin Arshamian,a researcher at Karolinska and one of the study's authors,said humans选项。封may have similar smell preferences because it helped early humans survive.That may very wellA Clean Driving Recordexplain why smelly feet came in dead last as far as appealing smells are concerned.What is a clean driving record?"We wanted to examine if people around the world have the same smell perception()A clean driving record is one of those unclear phrases people throw around-like goodand like the same types of smell,or whether this is something that is culturally learned,"Ar-credit or stable employment history.We know we're supposed to have these things.36shamian said."Traditionally it has been seen as cultural,but we can show that culture hasTechnically,a driving record is clean when it has no moving violations (or accidents invery little to do with it.According to the study,the pleasantness of a smell can be attributedrecent history-usually three to five years.If you haven't gotten a ticket,been in a reportedaccident,your driving record should be clean.线to the structure of an eatable item's smell molecule (41%of the time.Simply put,hu-mans likely enjoy many of the same smells,more often than not,because of a deep-rootedThat's the black-and-white interpretation,but the real-world answer is less clear.Incertain situations,a driving record can have minor traffic violations and still be consideredsense that an item is safe to eat."In fact,researchers had anticipated culture playing a significantly larger role in the re-"clean".37 Uber,for example,defines a clean record as one without driving under the in-sults.The experiment requested 225 participants from nine non-Western diverse cultures,in-fluence,and with no more than three moving violations in the last three years.Car insurancecludingindividusith litteontt with the Western world,to participateproviders have the strictest view,and normally raise your rates after a single violation.in the study.Surprisingy,scientistsfound that a participant's culture ony accounted for6Three benefits of a clean driving record.暴●Lower premiums(保险费)of the difference in the findings.32.What does paragraph2minly talk about onerng the joint study?Even just one violation on your driving record can raise your premiums.38 A moreC.Its participants.D.Its methodsevere charge,like drunk driving,will lead to insurance cancellation or a massive increase inA.Its process.B.Its results.56【23·JD·英语-)155【23·D·英语-1
本文标签: