国考1号1(第1套)2024届高三暑期补课检测(一)1英语答案
国考1号1(第1套)2024届高三暑期补课检测(一)1英语答案正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2023-2024国考1号4英语答案解析
2、2023-2024国考1号3英语答案
3、2023-2024国考1号3英语答案解析
4、国考一号2024英语答案解析
5、国考1号6英语答案2024
6、国考1号2英语答案2024
7、国考1号英语答案2024
8、国考1号1英语答案解析2024
9、国考1号3英语答案解析2024
10、国考一号2024英语答案4
高一周测卷新教材·英语(人教版)·高一同步周测卷/英语(二十三)一、单词拼写of our brain where speech mechanism functions,but this1.favors2.implieddoesn't tell us how that part of our bodies originated in3.differ4.bowour biological history.”可知,人类独有的语言能力的5.interactions6.employed/employ原因尚未可知。故选A。7.adjust8.demonstrate4.C【解析】主旨大意题。根据第一段“The universal9.lower10.assessed/assesswonder we share and experience is our ability to make二、短语填空noises with mouths,and so transmit ideas and thoughts to1.by contrasteach other's minds..”和最后一段“Such a means of2.at workcommunication is a basic mechanism that animals,inclu-3.stare atding human beings,instinctively get and display."可知,4.calls on全篇以人向别人传达信息的能力为线索,一种方式是5.break down人特有的语言,一种是人和动物都有的肢体语言。故三、阅读选C。【语篇导读】本文是一篇说明文。人拥有向别人传四、七选五递信息的能力,这种能力包括了人类独有的语言能力1~5 GEBAF也是自然界的奇迹之一。五、读后续写l.B【解析】细节理解题。根据第一段“The universalOne possible version:wonder we share and experience is our ability to makeI started keeping track of the money he made every day.noises with mouths,and so transmit ideas and thoughtsWhen I gave him pocket money two days later,he set asideto each other's minds.This ability comes so naturallythe entire amount for the trip.He was having lunch withthat we tend to forget what a wonder it is..”可知,我们认just $2 or $3 every day and was saving about $1 a day.为理所当然的奇迹是我们使用语言的交流能力。故Seeing the amount go up day by day,I felt both relieved选B。and worried.As a matter of fact,many a time did I want to2.C【解析】推理判断题。根据第三段“Our facial ex-just hand over the money and say "Go and enjoy",but Ipressions convey our emotions,such as anger,or joy,ortold myself that I was doing this only for his good.disappointment.”以及后面的例子可知,肢体语言反映Despite my concern and anxiety,Paul seemed to enjoy一个人的情绪状态。故选C。the process.Thus,what I did in the following days was just3.A【解析】推理判断题。根据最后一段尤其是最后witness him record the amount and give him a high five."Biologists can readily indicate that particular area Two days before the due date when he arrived home after·21·
本文标签: