金科大联考·2023-2024学年高二上学期9月月考(24057B)英语试题答案

金科大联考·2023-2024学年高二上学期9月月考(24057B)英语试题答案正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2023-2024金科大联考12月
    2、2024到2024学年金科大联考高32月质量检测
    3、20242024学年金科大联考
    4、2023-2024金科大联考官网答案
    5、2023-2024金科大联考高三12月质量检测英语
    6、20242024金科大联考高三十月质量检测
    7、2023-2024学年金科大联考高三3月
    8、2023-2024学年金科大联考高三3月质量检测英语
    9、2023-2024金科大联考英语试卷
    10、2024至2024学年金科大联考高三3月质量检测
选择性必修二Unit4随堂检测题参考答案及部分解析参考答案1-5 ACBAB6-10 BACBB11-15 ACCAC16-20 BACBC21-25 DCBCA26-30 DDDBC31-35 BADBA36-40 BECDF41-45 CBCAB46-50 DBACD51-55 DCACD56.in57.saw58.actually59.to design60.updating61.improved62.is controlled63.which64.the65.machines写作第一节One possible version:A Robot Creative Design CompetitionLast Friday,a Robot Creative Design Competition was held at our Student Center.Thecompetition required participating teams to build a robot that would be able to completespecific tasks.The scoring for the competition focused on speed and precision with which thegiven challenge was completed.A team from Class 112 topped the competition in the end.This is an excellent opportunity for students to showcase their talents and abilities and put theirknowledge into practice.As one student said,"I've learned so much.It's exciting to see how coolrobot design can be in the real world."第二节One possible version:Time flew by so fast and soon the last night with Mr.Dodo arrived.Ana didn't want Mr.Dodo toleave her.But he told her that he had to leave her because he had to follow his duty strictly.Shewasn't happy at all.She made her last wish that Mr.Dodo would stay with her forever.She thencried herself to sleep.Hours later,when the clock struck 12,the door of Ana's room opened insilence.Someone stepped into the room,turned the light on,read her last wish,and startedwriting in Ana's magical diary.It turned out that the one who was writing in the diary was Ana's father.He wrote:"DearAna,happy birthday once again.I am sorry but I can't fulfill your last wish.But trust me youwon't need me anymore.You can fulfill your own wishes by yourself.Actually you have beendoing that already.Hope you will understand the meaning of the lessons I gave you through thetasks.These will help you to solve every problem you will face.Now it's time for Mr.Dodo toleave.I wish you a happy life ahead.Goodbye."部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章就如何帮助孩子实现艺术博物馆深度游给出了建议。
本文标签: