炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(五)5英语答案

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(五)5英语答案正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

me inCompete.And Iam also upset to hear that you are so sadly that you haven't talked toanyone for a few days.sadnterestunderstand your feelings now.But don't give up.Maybe you were too nervous whilestayingnCompetitionthe stage.The stage was the spot when you showed your talents.Maybe it was your lacking character whichthatwheremade you not recognizing.It was time that you should calm down and analyze the reason why you failed.You can learn to smile,recognizedty and vigored to cover awhich will make you relaxed next time.Besides,imitate less and sing at your own style.Then you will be Aismorethe activity toqualified than before.stance was,I书面表达e way.Now II'm glad to learn from the newspaper that you have been elected local river chief.You are in need ofDear Mr.Wang,ve can turn anvolunteers,so I'm desperate to join you.I want to join you because of the following advantages.Firstly,as a member of our town,I have a strongresponsibility to protect local rivers.As we know,our local rivers are seriously polluted.Rivers are to humansto universitieswhat wings are to birds.If there were no clean water in the rivers,we would die of illnesses.Secondly,I amkind,easy-going,and hard-working.In addition,I have got some useful knowledge on how to protect rivers atums,values andIf I am admitted,I will let local people know the importance of rivers and call on them to protect them.Butschool and especially have a spirit of teamwork.ational program"how can I join you?Looking forward to your early reply.Yours truly.Li Hua…同步发展;与L.D推理判断题。根据全文,如标题“Digital Video Producer/Editor Wanted'和下面说明的要求和待遇等可知(三)2.B细节理解题。根据KEY TASKS/OBJECTIVES:下面的“Improve the production quality of editorial New答案。3.C推理判断题。根据KNOWLEDGE AND EXPERIENCE:下面的“In-house video editing experience in aScientist videos'”等可知答案。purely editorial environment like a newsroom,a professional You Tube channel or a video production companyor agency is a must'”可得答案。9.A四下望去,学生们能够看到金色的灯具和装潢漂亮的墙壁。4~8 DFGCE10.C学生们先来到签字板处,在那里他们写下了难忘的留言。11.D解析见上题。12.B把他们的所有物安全地放在衣帽间之后。13.D下午五点的时候,活动正式开始。14.A一小时后,晚餐开始了,是一整套的自助餐,包括色拉、意大利面、海鲜、烧烤和美味的甜点。学生们开始参加各种各样的活动。15.B16.C晚餐也伴有一套小提琴、钢琴和唱歌表演。17.B有些学生甚至称赞说晚餐是整个活动最好的部分。18.C晚餐之后,学生们很满意并准备享受真正的娱乐。19.D解析见上文。20.A一系列较大的活动开始了,以时装秀、凌波舞比赛和抢椅子游戏为特色。presentation21.C在时装秀中,团队或者个人穿着时髦的服装,走在T台上并向喝彩的观众摆姿势22.B参加者就是检测他们能弯得多低。23.D通过尝试在一根降低的绳子下弯曲。ction of the singing【题型专练A·英语参考答案第3页(共12页)】
本文标签: