炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语

炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
    2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
W:Well,I've got all the research about clouds on my computer.How about if you make a的明PowerPoint,Karl?M:Oh,Jenny said she would do that.非胥W:Well,if you guys are going to do that,then I'll look on the Internet for pictures of thedifferent types of clouds.姨如M:That would be great,Alice.I'll also make word cards.W:Great.Let's have a run-through on Tuesday.What sections does everyone want to talkabout?You know,I don't like speaking in front of people so I'd prefer not to do the introduction.M:Why don't you just do the middle bit about the medium-level clouds?foocW:OK.You can do the low-level and high-level clouds part.I'm sure Marcus can handle the可为summarizing,too.M:Thanks.The(Text 10)中到W:Hello,I'm Lynne Rawley,the manager of Rivenden City Theatre.Our theatre is reopening此可soon after its three-year redevelopment.The first thing people will see when they go in is that theentrance hall has been repainted in the original green.Then the box office has been repaired.Therespcoffee shop,which used to sell books and CDs,isn't yet complete.We've increased the leg-roommairbetween the rows.We already had a few seats which were suitable for wheelchair users,and nowBMIthere are twice as many.Something else that will benefit audiences is the new lifts.应很Well,we'll have some classical plays when the theatre reopens.We've got a very exciting应变production of Peter Shaffer's Royal Hunt of the Sun.That starts on October the 13th and runs tillthe 19th.We used to start all our performances at 7:30,but that made it difficult for people to goparthome by public transport,so instead we're beginning at 7,because at 9:45,when it finishes,thereunheare still buses running.The Friday and Saturday performances sold out almost immediately and,in量食fact,now there are only tickets for Monday.Ticket prices used to range from f6 to f30 but now足,they're all f18.Now if you'd like to know more about the theatre...第二部分第一节housA的研21.D细节理解题。根据Asia Society Garden Court Cafe部分中的Steamed Chinese费者Dumplings served in bamboo baskets及212-570-5202可知答案,22.C细节理解题。根据El Museo del Barrio Side Park Café部分中的Open from8a.m,comMondays through Fridays,and 11 a.m.Saturdays and Sundays,until 8 p.m.Wednesdays throughinduSaturdays and6p.m.Sundays through Tuesdays可知,这家餐厅一周七天都营业。位专23.B细节理解题。根据Robert部分中的1130a,m.to2:30:p.m.Mondays throughFridays;dinner:5 p.m.to 11 p.m.Wednesdays through Saturdays,and 5 p.m.to 10 p.m.Sundaysconsthrough Tuesdays可知答案,5数据B物都24.A推理判断题。由第二段中的Halfway through the trip,the boat suddenly stopped as theengine refused to work可知,渡船的引擎出了问题,导致船行驶得很慢,并最终停止行驶。comn25.D细节理解题。由第三段中的Fearing for his life,she yelled out,urging him to swimashore.Lost and scared,Kamal heard his mother's voice and did as she asked可知,Kamal听到妈妈定要英语参考答案第8页
本文标签: 英才答案