全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
before departure time.M:Thank you for reminding me.W:My pleasure.Thanks for your calling.Have a nice day.(Text9)W:Hi,Bob.I'm so glad that you came.M:Of course I'd come.I couldn't think of a better chance to see all my old friends.W:It's hard to believe that it's been ten years since graduation.M:How time flies!How are things going with you?W:It's only recently that I've been able to start settling down.Are you still with Jenny?M:Yeah.Jenny and I got married right after graduation.It was hard for the first three years.I was supportingus both while she continued her studies,but now things are getting better.I work as a manager in a tradecompany and she's working at a law firm.We're finally able to make a life for ourselves.W:Oh,that sounds wonderful.I have always known you two would make it.I hope I can keep in contact with3you.M:Definitely!Actually,we just moved into a new place.There's a house-warming party this Saturday,if youare free.I know Jenny would love to see you again and it should be a good party.W:Sounds great!I'm free this weekend and I'll be there.(Text 10)3W:Hello.ladies and gentlemen.Welcome aboard!We hope your trip from Folkestone to Boulogne with us willbe something you'll always remember!We will leave Folkestone in five minutes,and the journey to Boulognewill take about two hours.The sun and temperatures of 30C are expected on the French coast,so we shouldhave a calm journey.For your convenience,we'd like to point out some places on board.There's a snack barserving sandwiches and desserts in the front of the first floor.There is also a restaurant serving hot meals onthe second floor.If you need to change money,we have a bank on the third floor,between the ship's officeand the duty-free shop.Toilets are on the first floor next to the snack bar and on the second floor at the endof the hallway.For the children,there's a game room on the third floor.Here,children can find a lot ofgreat video games to play.Finally,ladies and gentlemen,we'd like to wish you a pleasant journey,and we36hope that you'll travel with us again in the near future.参考答案31~5 CACAB 6~10 BBCAA 11~15 CBAAA 16~20 BCCBA2L.B细节理解题。根据Brief introduction部分的最后两句“The park mixes tradition with technology,as itis3digitally advanced and innovative.Facial recognition technology allows for contactless entry and the park'sapp lets visitors check waiting times at attractions..”可知这个公园运用了很多现代技术,并通过人脸识别来实现无接触式进人。故选B。22.C细节理解题。根据Admission中的“Peak season price:638yuan(summer holidays&weekends)”可知2哈个成年人的票价是638×2,即1276元。故选C。23.A推理判断题。根据Brief introduction中的“The Chinese capital is known for its historieal landmarks,but a brand-new international theme park in Bejing,which was open to the public on September 20,is48.drawing tourists all over the country.”及文章最后-句“What are you waiting for?If you want to know more49.information,please click here..”可知本文是一篇有关旅游景点的广告,故可能来自旅游网站。故选A。50.24.D细节理解题。根据第一段的“The2021 Nobel Prize in literature has been awarded to the noveistAbdulrazak Gurnah,for his‘compassionate insight of the effects of colonalism(殖民主义)and the fate of5the refugee(难民)?”可知,Gurnah被授予诺贝尔文学奖是因为他探讨了战争和殖民主义造成的苦难。故52.53.25.B细节理解题。根据第二段的“G wsor fe the orwhen he was18.He began to write选Din English as a21-year-old refugee in England.."可知,Gurnah过去是个难民。故选B。推理判断题.根据倒数第四段的“Guah,hhe kichen h he s iformed of hiswn,54.said that he believed北swind-up,”可知,古尔纳对获奖的第一反应是惊讶。放选C。26.C推理判断题,根据最后段的onme,Priner,idGurnab'55.56.2bn推理tde来的认版法roon可知。Alexandra27.DPringle认为Gurnah的获奖是一种迟来的东认,放选D,57.g.D细节理解题,由第父中的“th second veraion.they worked as a group to gain points..”可知.第二个=本让参与者合作赚取分数。放选D3l☑岛考图形,英语卷参考答案第6页(9共24页)QG1AI TRIPLE CAMERA2022/3/291121