全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
    全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
- 
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
 
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
    W:Yeah,I've got a Facebook page.Some of my friends maycenter,and our business has become the most influentialwant to buy it.stationer's in the state.M:Well,post the link and see what happens.The month of June will be a month of celebration atText10Genva's.We are celebrating with discounted sales on allAttention,please!Come and celebrate with us on thefine papers and notebooks.You can get a 20%off for all45th anniversary of our opening!This super big day falls onkinds of pens and those who purchase more than 200 dollarsthis Sunday,June 18th.Everybody is warmly welcome!Wecan take part in a lucky draw.The biggest prize will be ahave free hot dogs,balloons and a drama play for kids.gold fountain pen valued at $585.We are looking forwardGenva Stationers have served the Springfield communityto your coming.We couldn't have made it so many yearssince June,1976,when Genva first sold pens and envelopeswithout you-our loyal clients,and we hope to serve youout of the stands on the Main Street.Since that time we haveeven better during the next 45!moved to a beautiful retail space in the Springfield shopping知识巩固原创卷(二)第一部分听力词汇积累:ecosystem n.生态系统1.A2.A3B4.C5.B6.C7.A8.A9.C10.Brecovery n.恢复removal n.消除11.C12A13.B14.B15.C16.C17.B18.Aspecialized ad.专业的,专门的19.B20.Ccomprehensive ad.全部的,详尽的第二部分阅读理解accommodation n.住处,膳宿第一节BA【文章大意】这是一篇记叙文,讲述了Charles Schultz不【文章大意】这是一篇应用文,介绍了大堡礁海洋保护志甘几,坚持理想,最终成为了一位深受人们喜爱的漫愿者活动颅目的内容、对参与者的具体要求和活动的日画家的故事。程安排等信息24.【答案】D21.【答案】D【考点定位】细节理解题。【考点定位】推理判断题。【全能解析】根据第二段第一句“He failed every【全能解析】根据第一段最后一句“This project is wellsubject in the eighth grade..”和第四句“And his recordsuited to volunteers who want to help with the reef speciesin sports wasn't any better..”可知,被叔叔称为monitoring,sea turtle recovery and weekly beach plastic“Sparky'”的Charles Schultz在小时候各门功课都很removal.”可知,在这个项目中,志愿者可以帮助恢复海差,体育成绩也不怎么好。由此可知,Sparky孩提时龟的数量。由此可推知,在这个项目中,志愿者可以参在很多方面都缺乏天赋。故选D。与到帮助提高海龟数量的工作中。故选D。25.【答案】A22.【答案c【考点定位】词义猜测题:【考点定位】细节理解题【全能解析】根据画线词所在句前一句“He made up【全能解析】根据第二段第三句“Please note that youneed to be able to float and swim at least 50 meters.his mind early that if things were meant to work out,they知,志愿者需要具备在海洋中游泳的基本能力。故would.”可知,Sparky很早就下定决心,如果自己认定事情会成功,它们就一定会成功。结合第二、三段内选C。23.【答案】A容可知,画线词所在句表示否则自己会满足于庸的【考点定位】细节理解题状态。由此可推知,mediocrity应意为“庸,普通”,【全能解析】根据第三段最后一句“Volunteers typically与A项意思相近。故选A。work in morning and afternoon shifts()that last26.【答案】Baround3to5 hours each.”可知,志愿者不需要全天工【考点定位】推理判断题。作。故选A。【全能解析】根据最后一段第四、五句“People readily【长难句分析】Volunteers must be at least 18 yearsidentified with thislovable loser'.He reminded peopleold,unless volunteering with a friend or family memberof the painful and embarrassing moments from their ownwho is 18 or older..(第二段第一句)past.”可知,人们很容易认同这个“可爱的失败者”分析:本句是一个主从复合句。wh0引导定语从句。(的形象),他使人们想起自己过去的痛苦和难堪的译文:志愿者必须至少18岁,除非是和18岁或时刻。由此可推知,Sparky的漫画通过唤醒读者对过18岁以上的朋友或家庭成员一起做志愿者去的记忆而获得成功。故选B。英语·答7
    
            本文标签:
            
                名校导航冲刺金卷答案