全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
l.D推理判断题。根据第二段中“Transplants are a long-shotalternative.”和最后句“The National Kidney Foundationestimates that 13 people die every day while waiting for a donorwith the right blood and tissue types.”可知,肾移植是一个希望渺茫的选择。美国肾脏基金会估计每天有13人在等待合适的血型和配型的捐赠者的时候死去。由此可见,肾移植要靠机会和运气。故选D。2.A细节理解题。根据第二段中“Jim,69,a former Air Forcepilot,.immediately started dialysis(透析)three times a week.”和第三段中“But his wife encouraged him to reunite with his oldfriends,among whom was one he hadn't seen for nearly 50years:Doug Coffman.”可知,Jim,69岁,一位前空军飞行员,立即开始了一周三次的透析。但是他的妻子鼓励他去和他的老朋友们重新团聚,在他们之中,有一个是他将近50年没见的人:Doug Coffman。.由此可知,Jim出国参战的时候是69一50=19岁,他当时大约19岁。故选A。3.B推理判断题。根据最后一段中“And there's nothing finerthan knowing I've helped another person live a better life..”可知,没有比我知道我帮其他人过上了更好的生活更好的事情了。由此可见,能为Jim捐肾,Doug感到很高兴。故选B。4.C写作意图题。根据第五段中“Doug had received help fromhis friends when he was in trouble,so he felt like it was time thathe could pay that ahead by donating a kidney to Jim”可知,Doug曾在自己闲难的时候得到朋友的帮助,所以他觉得这是他通过捐肾给Jim把爱传递。由此可见,作者写这篇文章的目的是为了告诉我们把爱传递下去。故选C。Ⅳ.读后续写Then we drove to our friends'house,made our way to thedoor with our box and bags,and knocked eagerly.When theyopened the door,all four of them were there,clearly surprised byour visit.As we stepped inside the kitchen,their eyes found thebox,and the parents'jaws dropped.Handing the items over tothem,my mother said,"We just wanted to bless you."Then mymother hugged the wife and patted her softly on the shoulder.Afterthat,my mother naturally helped her friend to put the groceries inplace,smiling at her friend from time to time.Looking at my mother,I felt proud to be the daughter of thisincredible woman.She was the one who had worked so hard to payfor the groceries that she didn't hesitate to give to those in need.Because of her,we were able to share this amazing experience.What a great example she set for me that day!Though ourintentions were to bless our friends,thirteen years later I still feellike I'm the one who received the greatest blessing:one of my mostcherished memories with my mother.