全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
M:Perfeet.I'll see you in front of the department at eleven thirty.(Text 10)M:Two trendy restaurants in Paris give beautiful people better tables than ordinary people.Staff who used towork there talked to a Paris newspaper about the restaurants.They said:"The good-looking customers areled to the good places,where they can be easily seen.the non-good-looking ones must be seated on thecorners of the room."The rule for celebrity diners is different-whether they are pretty or ugly,old oryoung,they get the good tables.The waiters and waitresses also have to look good.An ex-employee said;"Anyone short.without a model's slim figure and over 30 need not apply.The owners want to make surethe restaurants have a good image so they put attractive guests in easy-to-see places.One owner visitsregularly to check on his "beauty policy".If he sees a "non-attractive"person at a good table,he will tell thestaff:"There are good-looking people.you put them here;there are bad-looking people,you put them there.Furthermore.staff can't give a table to customers who make telephone bookings,just in case they are notbeautiful.Staff decide where to seat them after they come to the restaurant and look at their faces.参考答案1-5 ABCAB 6~10 BACBB 11~15 CACAC 16~20 BBACA21.A推理判断题。根据第一段How has volunteering changed you and the way you view the world和Youcan also give a description of the special person you meet during your volunteering可推知。22.C细节理解题。根据第二段available only from Teen1nk可知。23.B推理判断题。根据Deadlines部分Winners wil训be announced after the June issue is published.可推知,24.B推理判断题。根据第二段第一句"Algae(藻类)are to thank or blame for the pink layer that coats thePresena Glacier in northern Italy.."可推知。25.C词义猜测题。根据上下文可推测,“exncerbating'”是“加刚:恶化"的意思。26.A细节理解题。根据第五段The algae could accelerate melting in the already fragile region."以及Thiscauses the snow to absorb more heat and melt more quickly.”可知.27.B推理判断题。结合全文可知,该文章最有可能出现在报纸的环境版块。28.A事实判断题。根据第一段中的The system use号facial recognition and matches you with the photos andthe family's list of approved visitors."可得答案,29.D钿节理解题。根据第二段中的“The service asks if you'd like directions to the cafeteria and the gift shopto be sent to your device.You say yes and follow the direction to the cafeteria.Once there.you choose aglass of soda water and pay for it.."可知答案.30.B推理判断题。根据第三段中的The clerk looks at the patient's name and informs you that the patient isllergic and provides you with the same three choices,H可知答案,3l.C主旨大意题。根据最后一段中的内容“The elevator tells you that your family member is on the4thoor,”等可知答案。32.A细节理解题。根据第一段第三句“All too often,however,these animals come from puppy and kittenmills(繁殖场)hat treat the creatures in cruel ways,”及第二段中“Dogs and cats sold in pet stores oftencome from inhumane puppy and kitten mills that treat animals with no regard for their health or well-being"可知。33.A理解推断题。根据第二段-District4 Supervisor Katy Tang:who serves on the San Francisco Board ofSupervisors,supported law-making.,she wrote on Facebook.#可推知。34.C词义推测题。根据句意及上下文可推知,35.D段落主旨题。概括段意并结合上文可知。36-40 CFEBG41.C我在机场等待飞机。英语·QG·99▣▣扫描全能王创建
本文标签:
名校导航冲刺金卷答案