全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
W:It certainly was.It didn't help when we opened the window.M:Right...So what should we do for our next holiday then?We could go somewhere completely different,Likethe mountain or the forest?W:I was hoping we could go to the beach again.It's so fantastic except for the temperature.M:I don't think it's a good idea to go to one place iwice for the holiday.W:Well,it's up to you.听下面一段对话,回答第13至第16四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。(Text 9)M:What sports do you do,Jenny?W:I go skating every Saturday.I have practiced for years.M:I like skating,too.But I can't do well.I'm wondering if you can teach me skating this Saturday.W:No problem.We can meet by the lake.What sports can you do well,Clark?M:I can run very fast,I often go running.I love cycling,too.W:I can't run very fast.My bike is broken down,so I haven't ridden bike for a long time.M:Do you want to go cycling now?You can use my sister's bike.W:Oh,that's great!But I can't go right now.I've got much homework.Can you go at two o'clock?M:Of course.Luckily I have less homework than you today.W:Let's say...meet at the park at two o'clock?M:Meet at the park?That's not a good idea.I can't go to the park with two bikes.W:Hmm.Let me see.How about meeting at your home.M:Sounds good.See you then.听下面一段独白,回答第17至第20四个小题。现在,你有20秒钟的时间阅读这四个小题。(Text 10)M:I'm here today to talk to you about working in computer.I'd certainly recommend it as a profession.It isnot because it's popular but because it's a well-paid job and because it's creative.People can get jobs in the com-puter industry after receiving degrees in computer.Of course,if you have done a course in computer,that willgive you an advantage but it's certainly not necessary.We can enter the industry by self-study.I majored in phys-ics at college.The degree itself is less important than the love for the job.I spent a lot of my free time on thecomputer programme,so that my parents suggested I put it to good use and apply for work in the industry.Myuncle sent me the name of someone he knew at a major computer company,so I decided to apply there first.Iwas lucky enough to be employed.I didn't have experience to become a professional programmer so I started as aprogramme tester at first.That taught me a huge amount and after six months I was able to do something moredemanding.Now I'm given a position in the research department.I'm quite satisfied with my job.第二节到此结束。现在,你有两分钟的时间将试卷上的答案转涂到答题卡上。听力部分到此结束。试题答案听力:1~5 BABCC 6~10 ABCAA 11~15 BCBAB 16~20 CABCA阅读理解:21~23CABA篇:本文是一篇应用文。文章介绍了几种西安的特色美食。21.C【解析】细节理解题。根据对Yangrou paomo和Rougamo的介绍可知,Yangrou paomo和Rougamo中都会用到饼。22.A【解析】细节理解题。根据Biangbiang noodles部分的最后一句可知,Biangbiang noodles的名字来由是【高三英语·参考答案第3页(共7页)】·22-12-282C·
本文标签: