2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案

2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024年衡水金卷先享题英语四
    2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
    3、2024衡水金卷分科综合卷英语
    4、2024衡水金卷先享题全国卷二
    5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
    6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
    7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
    8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
    9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
    10、2024衡水金卷先享题答案英语二
高考快递“模拟汇编48套·英语W:Yeah.I kept a dog for 3 years in my childhood and the secondW:Don't you know that?Christmas is drawing near.dog for 13 years till now.M:Oh,I almost forget about it.Tell me more about the activitiesM:Do dogs really know what's going on?W:Okay.On Monday,Mr.Brown will give a lecture about theW:Yes,they do.They're always picking up our facial expressions,festival.On Tuesday,we're going to throw a party.There willbody gestures,and moods.be a big Christmas meal on Wednesday.And we'll take part inM:They are really smart.But I dislike their smell and waste,andan American football game on Friday.Oh,sorry,it waswhat I hate most is their fur.replaced with a basketball game.W:I believe you will love dogs if you have one.M:Wow,all sound great!M:But I'm afraid I'm still not ready for that kind ofW:Yes,but now we are short of handsresponsibility yet.M:How can I help?W:Well,you need to learn more about dogs first.There're manyW:I'm in charge of organizing the lecture.But I need someone toextraordinary documentaries online about dogs.Maybe you canhelp design a poster based on the topic of Mr.Brown's lecture.start with these before you get one.M:I'm good at painting.Let me help you with that.M:I will do what you said.And I'll also read some books aboutW:That's really nice of you.dogs.M:Anything else?Text 8W:We'll also need volunteers to guide the audience to their seats,W:Is there anything interesting in today's newspaper?and we'll need someone to create PowerPoint slides forM:Yes.Researchers have recently published a new study about theMr.Brown.source of honey.M:We can turn to my brother who is on annual leave.W:Flowers?I just know that without flowers,our food supply wouldText 10be in trouble.When you preserve food,you are taking action to stop it fromM:Exactly.Now flowers can help humans in another way.breaking down.Today,we will explore how to preserve the freshResearchers say planting flowers may help people with mentalproduce you buy or grow.By following a few basic ways,you canhealth problemsstill eat those tasty fruits and vegetables when they are out ofW:Really?Can we call it“Flower Therapy”?season.Freezing is the simplest way and it is important to freeze theM:Yes!In fact,the U.S.government once had a program thatproduce as quickly as possible.Good late-summer produce to freezetaught soldiers returning from the First World War how to plantincludes green beans,cabbages and apples.Canning has two mainflowers.ways:boiling hot water baths and pressure canning.WhicheverW:I know many soldiers have trouble dealing with the experiencesmethod you use,always test the seal that keeps out air.Good late-of war.summer fruits for canning include apples,berries,cherries,peachesM:The programs are not a new thing.Other countries also haveand carrots.Pickling is done by adding salt,pepper or othersimilar programsseasonings to vegetables.Good late-summer produce to pickleW:I will plant some flowers in our yard.includes cucumbers,watermelon rinds and eggplants.A final way toM:Put your chair out,bathed in the sunshine,and watch thepreserve food is by drying it.When drying,try to find specificflowers as they bloom.It's really relaxing,right?directions for each food to ensure quality and safety.Fresh produceW:Yes!That is what I want.such as apples,mushrooms,and grapes can be stored for a longText 9time after being dried.What are the popular methods to preserveW:Hi,Daniel.What do you think of the coming celebration?food in your country?Web users from different areas are welcome toM:Well,what celebration?leave a comment in the following Comments Section.28四川省成都市2022届高中毕业班第二次诊断性检测选择题答案速查第二部分·阅读理解题号12第一节答案体裁:应用文主题:人与自我—孩子们喜欢的书籍题号21222324【语篇解读】本文主要介绍了一些读者和专家评委挑选出来的孩答案D子们最喜欢的书籍。2521.A【解析】细节理解题。根据“The Snowy Day”下面一段中题号"Author and illustrator Ezra Jack Keats was white,but his答案sensitive description of a child's first experience with snow won题号37the Caldecott Medal..”可知,作家Ezra Jack Keats是一位获奖者。故选A答案22.D【解析】细节理解题。根据“Wels&Wong Mysteries”下面题号一段中的“They form a detective agency and quickly run upagainst their first real case..”可知,Wells&Wong Mysteries这答案BD本书适合喜欢侦探小说的人。故选D。23.C【解析】细节理解题。根据“Dreamers”和“HiddenD116卷28·英语
本文标签: