炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题
炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024炎德英才大联考四
2、2024炎德英才大联考英语
3、2023-2024炎德英才4月联考
4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
7、2023-2024炎德英才大联考月考四
8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
10、2024炎德英才大联考考前演练2
mother called my mom.My stomach dropped.This was it.We'd have to give the puppy back.Butthen Mom continued,saying that the kids had won Fuzzer at the county fair.They already had anolder dog at home that didn't get along with the puppy.Their mom wanted to find Fuzzeranother home!My parents saw how well I'd bonded with Fuzzer,and they knew I had always wanted a dog.Amazingly,my sister had not had an allergic reaction to him.Mom told us that Fuzzer nowbelonged to us.We got to keep him!Fuzzer and I were inseparable as we grew up together.Hewas my true friend throughout my teenage years,when having a warm dog was indeed ablessing.Fuzzer taught me many things over the years.But,best of all,he taught me that it'sokay to hope,and it's okay to love.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一文学本文是应用文。文章是对六本有声读物的介绍。21.A。理解具体信息。根据题干中的Coming Home可将答案定位到第二段中的In thisaudiobook,she talks about local ruins and gives lots of historical information about the area,此可知,该书给出了许多历史信息。22.D。理解具体信息。根据题干中的Skulls and Skeletons可将答案定位到第四段中的Inaddition to the main text,some well-known musicians play instruments from the period,andsome important poetry of the time is read by actors,由此可知,该书包含了由演员朗读的诗歌。23.C。推断。根据The Apple Tree中的If you like mystery,.and have plenty of time to listen,this is the novel for you可知,该书适合喜欢悬疑故事的读者。B篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是记叙文。作者从小喜爱诗歌,但因为患有孤独症,不敢在公众场合展示自己。终于有一次,作者克服了恐惧,站到了聚光灯下,他的生活也因此发生了改变。24.C。理解词汇。根据第一段中的I honestly didn't think I'd ever do it because of my autism和第二段中的it was with a bold sort of courage that I finally said yes可推断,作者接受在美术馆读诗的邀请时是鼓起了勇气的。因此可推断,到外面的世界去会让作者感到恐惧。25.A。理解具体信息。根据第三段中的I drove across town hours early to make sure Imissed stressful rush-hour traffic可知,在读诗当天作者提前几个小时出门是为了避免交通拥堵。26.B。理解具体信息。根据第四段中的as soon as I read the first line of my first poem,something happened that I never expected:I felt at home可知,作者读第一首诗的第一句时就变得舒适自在了。27.C。推断。根据最后一段中的I've since been invited to perform at other galleries andevents,.andI'm excited to get more involved in the poetry scene可知,作者自第一次在美术馆读诗之后,受邀参加了许多其它活动并乐在其中,由此可推知,作者慢慢适应了在公众场合读诗。【补充解释】blinding(para.4):very bright;so strong that you cannot see雪亮的;刺眼的;使人视线模糊