炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案

炎德英才大联考·长沙市一中2024届高三月考试卷(二)2英语答案正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

第一部分听力W:Em...I will consider it and call you back tomorrow.W:It is a place that can provide you with articles,第二部分阅读理解【听力录音】M:OK.journals and other useful materials.These may not第一节Text 1Text7be checked out of the library,but you may useAW:I am so glad that you can pick me up,Mr.M:What's in your picnic bag?them freely in the reference room.You can make本文是一篇应用文。文章主要介绍了为5岁及以上年龄段的Green.W:Vegetables,meat,fruit and so on.copies of the pages you need for a small fee.儿童提供的一些活动项目。M:Never mind.It is my pleasure.How was yourM:Have you got knives,forks and spoons?M:Thank you.You are so helpful.21答案⊙Atrip?W:Yes,and also my MP3 player.We'll have a party.Text 10什么②命题人考查的是考生对文章细节的理解能力。Text 2M:I know cooking is your favorite hobby,so you doIs your teen texting in class?According to a study这么考④根据“Golf"部分中的“..offers free golf instruction toW:Mr.Smith,here is your room card and do notthe cooking and I will be your helper.released in April,72 percent of kids between the agesNew York City kids between the ages of7-17."可知,Golf的特别之处是对7到17岁之间的纽约市的孩子提供免费指导。故正forget to check out at 12 tomorrow morning.Text 8of 12 and 17 make use of text-messaging on their cell-M:Have you installed an anti-virus program on yourphones.A full 54 percent text their friends daily.The确答案为A。M:Thanks a lot for your reminding.same study,which included 800 teens from around the22答案©BText 3new laptop?United States,said 64 percent of teens with cell-考什么②命题人考查的是考生对文章细节的理解能力。M:Sorry,Madam.We are trying our best to deliverW:No,not yet.I've been looking at the availablephones have texted in class.这么考④根据“Wheelchair Flag Soccer”部分中的“Some ofyour meal as soon as possible.software and some of it is very expensive!the fall flag soccer leagues have adaptive division for people withTexting is the preferred form of communicationW:Soon?You have told me that 30 minutes ago!M:It's OK.There are now very good anti-virusdisabilities.These include chances for kids and adults.”可知,轮right now.But why can't we get teens to put downText 4software packages that you can download for free椅旗足球针对有残疾的孩子和成年人,即所有残疾人。故选B。their phones when they're in the classroom?ThinkM:Bank of China.May I help you?from the Internet.23s©C⑧back to your own days in school.Did you ever write aW:Yes,please.What are your business hoursW:Really?For free?考什么)命题人考查的是考生对文章细节的理解能力。note to your friend instead of listening to your historyM:Our bank opens at 9:00 in the morning and closesM:Actually,there are now a lot of free ware programs这么考①根据最后一段中的“Sessions run from Dec.to Feb.inteacher?Well,texting is the modern version of old-the winter and July to Aug..in the summer..”可知,Street Hockey的at 4:00 in the afternoon.On Saturday we close itthat you can download,covering many kinds ofschool note passing but texting is quicker and easier项日在冬季和夏季都进行。故选C。one and a half hours earlier.applications-anti-virus,firewall,word-processor,and can reach a much wider audience.But how doText 5media players,and so on.Using a computerteens manage to text without their teachers'noticing?本文是一篇夹叙夹议文。文章讲述了费城一位70多岁的老W:What is your plan for this weekend?Will youdoesn't have to be so expensive anymore!Kids are smart.Many people,including adults,can奶奶在救生员短缺的情况下,重新回到救生员岗位帮助社区的come with me to go to the party?W:That's really good!send text messages without looking at the phone,故事。M:I'd love to,but my mother asks me to finish myText 9which makes it easy to text while hiding a cell-phone24答聚©Cpaper all weekend.M:Excuse me,I am a freshman here.I don't knowunder a desk.考什么®命题人考查的是考生对文章细节的理解能力。Text 6how to borrow books.What should you do to keep your teens from这么考①根据第一段第三句“The nationwide lifeguard shortageM:Hello,Mary!I heard about a piece of news thatW:OK,I'll tell you something about the library.texting?Specialists advise that teens and parentsis what prompted the 70-year-old grandmother to make amight interest you.M:Yes?comeback.”可知,是全国性的救生员短缺促使这位70岁高龄的discuss cell-phone use and set specific rules forW:Oh,really?W:The school library is a good place to spend a lot of老奶奶重返这一岗位。故选C。texting.For example,this may include prohibitions on25答案©AM:Yes.There is a flat which can be rented near thetime.It's a place where you can find not only a lottexting in class or after bedtime.If your teen is售什么②命题人考查的是考生对文章细节的理解能力。bus station,and about 400 yuan a month,butof books,but can also use computer system thataddicted to texting,and she's texting while there's这么考①根据第二段第一句“We are struggling for staff.."和only one bedroom.can help you research and explore what you areteaching,sit down and set some clear guidelines with最后一句“Yet that is not the case in other states across theW:Thank you.Are there any other information?studying.You can copy articles for a smallher.Texting may be a part of our everyday lives,butcountry,where the pools have not had the staffing to open theirM:Yes.It has a big and well-decorated kitchen,andfee,too.that doesn't mean it should get in the way of ourdoos.”可知,全美的公共泳池都面临救生员短缺的情况。故I know cooking is your favorite hobby,isn't it?M:What about the reference room?children's education.选A。《同一卷·高考押题》提分答案及评分标准·英语第15页《同一卷·高考押题》提分答案及评分标准·英语第16页
本文标签: