2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案
2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年衡水金卷先享题英语四
2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
10、2024衡水金卷先享题答案英语二
11-15 ACCBA16-20 BBAAC21-25 CCBCA26-30 DDABD31-35 AABBD36-40 CAEGD41-45 DDBCA46-50 CBADB51-55 DCBDC56.decades57.with58.to fight59.planted60.contracted61.sustainable62.relying63.It64.an65.prevention写作第一节One possible version:Dear HelenI have something important to tell you.A daycare center will be set up in my neighborhood duringthe summer vacation and an English teacher is wanted.The job involves tutoring the children inEnglish and helping them learn different cultures.Are you interested in this position?There will be 20 kids in this center,all of whom are pupils aged 6-12.English classes start at10:00 am and end at 10:45 am.Please send your CV and a covering letter todaycarecenter@community.combefore May Ist if you want to apply for thisposition.Hope to hear from you soonYours,Li Hua第二节One possible version:I must have passed out briefly,because the next thing I was aware of was that my friends werewith me.They had picked their way down the slope to where I'd come to a sudden stop,perhaps aquarter of the way down.It took me a few moments to realise that they were trying to rescue mefrom an enormous cactus.Walking along the track,we'd commented on others like it.This cactuswas taller than me,with a number of arm-like branches,and I'd hit it side-on.It had been aremarkably lucky escape.My friends eased me off the cactus and I lay back against the slope,trying to ignore the dizzyingdrop still below us.Meanwhile,my friends concentrated on removing the 30 or 40 spinesembedded down my left side and in my arm and leg.The spines were three or four inches long,but hadn't gone in especially deep.I felt pretty weak,and my friends had to shoulder an extrabackpack between them for the next three hours as we made our way back to Santiago,wherekindly hospital staff cleaned and covered my cuts.I felt grateful to be alive!部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章是一则关于垃圾处理日的通知。
本文标签:
衡水金卷先享题答案