炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语
炎德英才大联考雅礼中学2024届高三2024届高三月考试卷四英语正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、炎德英才雅礼中学2024高三月考四英语
2、炎德英才大联考雅礼中学2024高三月考试卷四
8:00 a.m.to 11:00 a.m.on March 24th.The lecturer will first introduce the meaning of the 24 solar terms and then explain their origin.Afterwards,there will be a free discussion where students will be free to ask some questions.Hope that you can come.Looking forward to your earliest reply.Yours,LiHua第二节One possible version:On Friday night,Jordan couldn't wait for the contest.He spotted Danny,Meg,Alex,and Izzy.When they saw him,they couldn't believe his costume."The Superman Mobile?"Danny'seyes lit up."That's awesome!The wheels of your chair are perfect for the huge back wheelsof the Superman Mobile!"Everyone was surprised by Jordan's Superman and it seemed thatthey were all deeply attracted by it."Jordan,you made it!And you still get to be Superman,"Meg said,smiling.When it was time to announce the winner of the costume contest,Jordan joined his friends onthe stage."The winner of this year's Harvestfest costume contest is..."the host paused toread the name off the card."Jordan!"Everyone clapped and congratulated Jordan for hisgreat creation.Jordan thanked everyone who supported him,especially Meg.And then heencouraged everyone to think outside the box!When Jordan saw some confused faces,pointing to the red car attached to his chair,he explained:"To be creative!"Everyone laughedloudly and clapped again.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活与学本文是应用文。文章简要介绍了四个学项目。21.D。理解具体信息。根据Drone Adventure部分的Join us and learn the basics of drone flightand the rules可知,参加Drone Adventure项目的青少年可以学到一些关于使用无人机的规则。22.A。理解具体信息。根据Kids Yoga部分的Cost:S50.00和Math Review部分的Cost:S60.00可知,报名这两个学项目一共需支付110美元。23.C。理解具体信息。根据Drone Adventure部分的Time:9:00a.m.-4:00p.m.April1、Kids Yoga部分的Time:1:00p.m.-3:00p.m.April10-11、First Lego0 League Challenge部分的Time:1:00p.m.-4:30p.m.April10-13和Math Review部分的Time:4:00p.m.-6:00p.m.April25-27可知,First Lego League Challenge项目持续时间最长。B篇主题语境:人与社会一一社会服务本文是记叙文。甘肃省的三名大学生登记成为了器官和遗体捐献志愿者。24.A。理解具体信息。根据第一段中的Three years ago,to celebrate her18 th birthday,Huregistered online to become a voluntary organ and body donor可知,胡文艺l8岁时登记成为器官和遗体捐献志愿者。25.A。理解具体信息。根据第二段中的Cui Hao·decided to register as an organ and bodydonor after the sudden death of his friend in a car accident可知,崔皓登记成为器官和遗体
本文标签:
英才答案