炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024炎德英才大联考四
    2、2024炎德英才大联考英语
    3、2023-2024炎德英才4月联考
    4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
    5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
    6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
    7、2023-2024炎德英才大联考月考四
    8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
    9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
    10、2024炎德英才大联考考前演练2
stnctions,whih tested their y to queky aet.The seondfacial expressions in pictures on the screen.The scientists recorded the time theyThe results matched the brain scans.For the kids they looked at,areas of lewhich tested what's known as working memory.involved in working memory,attention and problem solving were more active inAreas of the brain involved in hand-eye coordination (were less active inthan non-gamers.Chaarani said that's likely from practice.It's like using a mGamers'brains seem to have become stronger in this area.So they didn't need oW解hard to respond to the images viewed on the screen.Fwhishrtemtion prominhheo te stybutelisChohget older.Then he can see whether their skills-and brains-change over time.32.How was the new research different from those in the past?A.All the kids had their brains scanned.B.The kids completed two mental tasks.C.The number of the kids was much larger.D.The study was led by a famous neuoscientist33.Why did the scientists use an fMRI scanner in the study?A.To test kids'ability to quickly act.1B.To help the kids complete the two tasks.C.To record what gamers saw and did in the two tasks.D.To check if specific brain areas of gamers were more active34.Which is the result of Chaarani's study?A.Gamers used more time in the 2nd task.1B.Gamers were not so active as non-gamers.C.Gamers had better memory than non-gamersOD.Gamers acted as slowly as non-gamers in the 1st task.35.What is Fran Blumberg's attitude towards the study?A.Supportive.B.Doubtful.C.Cautious.D.Unintere第二节(共5小题;每小题2分,满分10分)柒根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项选项。How to make a tastier chocolate?0A group of scientists in the Netherlands have been experimenting with a metlmake chocolate more of a"treat"than ever.36The scientists want to know whtheir study focused on how chocolate splits when you bite it.--0"To improve how chocolate feels in the mouth,we gave geometry to chocol高三英语第7页(共10页)