2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案
2024年衡水金卷先享题 分科综合卷 全国乙卷 英语(一)答案正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、2024年衡水金卷先享题英语四
2、2024衡水金卷先享题分科综合卷英语二
3、2024衡水金卷分科综合卷英语
4、2024衡水金卷先享题全国卷二
5、2024衡水金卷先享题答案高三一轮英语
6、2023-2024衡水金卷先享题答案英语
7、衡水金卷先享题答案2024英语全国二卷
8、2024衡水金卷先享题分科综合卷全国二卷
9、衡水金卷先享题分科综合卷2024英语一答案
10、2024衡水金卷先享题答案英语二
64.their65.technically写作第一节One possible version:Dear Joseph,I'm sorry to say that I won't be able to play basketball with you this Saturday afternoon asplanned.Something has come up unexpectedly and I have to attend to it.I feel terrible for cancelling our plan,especially since we were both looking forward to it.Pleaseknow that I wouldn't cancel unless it was absolutely necessary.I hope you can forgive me.Can wereschedule our game soon?Let me know when works for you.Sorry again for any inconvenience or disappointment this might cause.Thank you forunderstanding.Yours,LiHua第二节One possible version:Hotchkiss had been told that the girl was wearing a pink skirt.So he thought this could be it.Hedecided to investigate,and when he finally got to a stream,he saw the child.She was visiblyshaken and began crying as soon as she saw the state trooper."She was lying on her stomach ona rock,"Hotchkiss said."I rushed over to her as quickly as possible,calling out her name.I wasthrilled to know she was alive.I reached her,and she hugged me immediately."Hotchkiss quickly wrapped the freezing child in his uniform and informed the other searchers.Then he carried her down the hill.After about 30 minutes,they were back on the ground.The girlhad an emotional reunion with her family.Thankfully,other than being wet and shaken,she wasunhurt.Hotchkiss was pleased with how everything had turned out and said that this was anevent in his career that he would never forget."She's safe and healthy,and we're very happy thatthis has a positive outcome,"he said.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一学本文是应用文。文章是美国科学教育协会NSTA(National Science Teaching Association)的入会须知。21.C。理解具体信息。根据文章的开头部分可知,成为NSTA会员有三种途径,分别是:邮寄(send them to)、传真(FAX)、网上注册(register online)。22.D。理解具体信息。根据Why Join NSTA??中的20%discounts on NSTA Press publications可知,会员可以以折扣价购买NSTA出版社的刊物。23.A。理解具体信息。根据Membership Options中的Retired Teacher.have been an NSTAmember for at least five years可知,退休教师需要有至少五年NSTA的会员资格。B篇主题语境:人与社会一一文学本文是夹叙夹议文。作者就自己为什么每写一本新书都比以前更费劲吐露了自己的心声。24.C。理解观点、态度。根据第一段中的why is writing every new book harder than writing the