全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1
全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
-
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
take the quilt with her."Grannie would be very happy to know that.She began cutting andputting the pieces together about two years ago.She was determined to finish them forChristmas,but..."Dad's voice shook with sadness.I continued the story for him,"She'd finishedone,was quilting the second,and had pieced the third but hadn't started quilting it.""Grandpa and I found a lady named Mrs.Horst who finished the last two,"I said.Looking at Dad,I continued to say that we really wanted them all to have their quilts for Christmas,so I found Mrs.Horst,an excellent quilter,who made sure her quilting would be exactly like Grannie's.Alicia,Sarah,and Eric wrapped the quilts around them.They have always treasured their quilts eversince.The three quilts have been used and loved.And now,more than twenty years later,thosequilts cover Mom's great-grandsons'beds.Mom's quilts are gifts to keep.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章是关于伦敦四个剧场表演的信息。21.A。推断。根据Back To The Future:The Musical部分中的Evenings:Monday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday,,Sunday和Matinees:Thursday,,Saturday,,Sunday可知,该音乐剧在周二没有演出安排。22.C。理解具体信息。根据Blippi:The Wonderful World Tour部分中的This show sees Blippi inthe ultimate curiosity adventure ..runs at Rose Theatre,Kingston from 29 August to 9September2023可知,想要了解世界上不同的城市,可以去Rose Theatre,,Kingston.23.B。理解具体信息。根据Dinosaur World Live部分中的Running time:50mins+a15-minutepost show可知,该表演结束后,还有十五分钟的互动时间。B篇主题语境:人与自然一一自然生态本文是新闻报道。在英国,随着雨燕筑巢地点的减少,雨燕的数量急剧下降。八旬老人为雨燕制作巢穴,为它们提供了安全的栖息地。24.B。理解具体信息。根据第二段中的A loss of nesting sites is driving the decline of swifts inthe UK,whose numbers are believed to have dropped by about57%in22 years可知,在英国,雨燕筑巢地点的减少导致了雨燕数量的下降。25.D。理解观点、态度。根据第三段中的The government and big wildlife organisations don'tend up doing much to stop wildlife loss.We seem to have too many pen-pushers and not enoughworkers可知,Stimpson表示,政府和大型野生动物组织说得多,做得少,并没有采取多少措施来阻止野生动物减少。由此可推知,Stimpson对政府和大型野生动物组织的做法持负面的态度。26.B。理解词汇。根据划线词前面的He believes local action groups are much more effective,that have started up in the last five to eight years和后面的And they seem to go from strength tostrength可知,在过去的五到八年里,保护雨燕的组织开始增加,如今已经数量“惊人”,而且他们似乎还会不断壮大。故划线词意为“惊人的”。27.C。理解具体信息。根据最后一段中的Newell says developers should put a swift brick inevery new building可知,Newell建议开发商在新建大楼上为雨燕留出筑巢砖。C篇主题语境:人与社会一一科学与技术