天一大联考 2023-2024学年高中毕业班阶段性测试(四)4英语(老教材版)答案

天一大联考 2023-2024学年高中毕业班阶段性测试(四)4英语(老教材版)答案正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

《双语学报》2023一2024学年高一SD版·新教材新高考第17期测试题参考答案及部分解析第17期测试题参考答案1-5 CCCBC6-10AACAB11-15 BCBBB16-20 CCABA21-25 BDDAB26-30 BAABC31-35 DACBD36-40 BFEDA41-45 BDBAC46-50 CACAD1-55 DBACB56-65(One possible version)56.saving57.highly58.shocked59.was required 60.without61.to set62.satisfaction63.an64.What65.moments写作(One possible version)第一节Dear DavidI've heard that some of your friends are coming to visit and you're looking for guides forthem.I'm writing to express my interest in being a guide.I think I'm suitable for the role.First,I have a good command of oral English,which enablesme to effectively communicate with your friends.Second,I have a great passion for traveling andI've explored most of the tourist attractions in our city many times.Therefore,I'm familiarwith their historical and cultural significance.I'd be honored if you could consider giving me the opportunity.Looking forward to yourearly replyYours,Li Hua第二节Paragraph 1:The three boys were back,but this time there was a crowd ofkids following them.A line formedall the way outside the door!The kids were talking cheerfully,pointing at the new flavors.Carlywas glad to see her aunt's ideas worked.They worked fast to serve the customers.It seemed thecustomers couldn't get enough of the special creations.Soon the candies for the day were soldout.When Carly and Maggie finally finished serving the last customer,they were extremely tiredbut very satisfied with the sales.Paragraph 2:When Carly's parents came back,they were surprised that everything was sold out.Afterknowing what had happened,they thanked Carly and Maggie for their hard work and told themthat it was important to meet customers'needs first.Carly's parents also realized thatsometimes creativity can bring fun,and that it is important to be open to new things.From thatday forward,Carly's family kept providing classic candy for customers while introducingcreative new products regularly.That was what made their business stand out.第17期测试题部分答案解析阅读理解A导语:本文是一篇应用文,属于“人与社会”主题语境。文章主要介绍了洛杉矶最酷的四家书店。2l.B。推断。根据The Last Bookstore部分的Its creative book clubs are highly praised.及Chevalier's Books The store owners ..run both a literary and a young adult book club.
本文标签: