[天一大联考·顶尖联盟]2024届高中毕业班第二次考试英语(老教材版)答案
[天一大联考·顶尖联盟]2024届高中毕业班第二次考试英语(老教材版)答案正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
Sincerely,Li Hua第二节One possible version:"Are you alright?"Tim asked in concern,looking carefully over the edge of the hillside.Brandon only managed to reply with a painful cry.Reassured that Brandon wasconscious,Tim .started screaming for help.Thankfully,both of them were near thecampsite.The consistent screaming and shouting from Tim attracted the attention of Mr.Tan and the fellow scouts.When all of them arrived,they took out the ropes used forsecuring the tents and started tying them together,forming a rope long enough to reachBrandon.Pulling together,it was not long before an injured and relieved Brandon appeared at thetop of the hillside.The scouts cheered and gave one another congratulatory high-fives.Brandon thanked everyone for their rescue gratefully.He even smiled weakly at Timbefore being taken to the hospital.After that incident,Brandon was a totally changed boy.He understood the importance of teamwork and no longer rejected the idea of workingand helping his friends.He changed his attitude dramatically and was even asked tobecome the leader of the scouts.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一艺术本文是应用文。文章介绍了四门夏日艺术课程。1.B。理解具体信息。比较四个课程的信息可知,只有At&Ecology一Our Friends thePlants在室外进行,时间为7月10日至14日.2.B.理解具体信息.四个课程适合的年龄段均列在了小标题中,根据Making Comics(Ages10-14)可知答案。3.A。理解具体信息。快速浏览四个课程的信息可知,Katie Lipsitt是Art in Action课程的老师。该课程内容包括制作泡泡印画、吹画等,由此可知答案。B篇主题语境:人与自我—生活本文是记叙文。从小身高矮小的作者受过很多嘲笑和不公待遇。然而,随着年龄的增长,作者渐渐接受了自己的身材,不再纠结于身高问题,4.C。理解词汇。根据第一段中的I know that by the time I was about12you'dbehard-pressed to make a short joke I hadn't heard可知,在作者大约12岁时,别人就很难再说出一个他没听过的矮人笑话。再根据第二段中的Since then I have become theMuhammad Ali of short jokes ..Sorry,tall folk,but I am an expert on the subject matter可知,作者成为了讲矮人笑话的高手。由此可推知,作者的父亲教给作者的道理是:在别人讲矮人笑话前,抢先一步先讲一个矮人笑话。5.A。理解具体信息。根据第三段的内容可知,因为身高问题,作者成年后遇到了很多问题:例如约会被拒绝、面试被人妄加评判。以上两个事例是为了说明作者受到的“身高歧视”。6.D。推断。根据第四段中的Meeting friends and their families made my stomach turn可知,有时候见一些朋友或朋友的家人会让作者觉得很反感。接下来作者举女朋友的叔父评价作者身高的例子来说明这一点。由此可知,那位叔父的话让作者觉得很尴尬、不舒服。7.C。理解主旨要义。本文主要讲述了作者的身高问题给他带来的困扰,但随着年龄的增长
本文标签: