衡水金卷先享题(月考卷)2023-2024学年度上学期高三年级期末考试英语(湖南专版)试题

衡水金卷先享题(月考卷)2023-2024学年度上学期高三年级期末考试英语(湖南专版)试题正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

time for the Prettiest Costume award.We girls held hands and held our breath as the winner wasannounced.Much to our disappointment,it wasn't us.Tears welled up.Suddenly,we heard the judge's final announcement:there was to be a special award for theMost Creative Costume.It went to our bridal party!Suddenly,we were flooded with unexpectedrecognition and tears of disappointment turned to tears of joy.We couldn't control ourexcitement and hugged each other tightly,thankful that our imagination and effort had beenrecognized.Turning around,I saw Mom standing in the crowd,cheering for us.We ran to her andexpressed our thanks for her support.Then we six little girls celebrated the rest of that happyHalloween evening in our crepe paper costumes.The experience was so special that it stays in mymemory to this very day.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一文学本文是应用文。文章介绍了四本诗集。21.C。理解具体信息.根据Who Let the Words Out??介绍内容中的If you're looking for poems tomake you laugh,then look no further than the latest book from award-winning poet JoshuaSeigal Full of jokes,wordplay and everything from pet fleas to a teacher who gets turnedinto a chicken可知,Who Let the Words Out?这一诗集有许多双关语。22.D。理解具体信息。根据Talking Turkeys介绍内容中的by Benjamin Zephaniah以及Thisclassic collection,first published in 1994可知,由Benjamin Zephaniah编写的Talking Turkeys是于大约30年前首次出版的。23.B。推断。根据文中的This famous poetry book is a collection of poems、If you're looking forpoems to make you laugh,then look no further than the latest book from award-winning poetJoshua Seigal、.This book includes poems,,rap,rhymes以及these poems are great fun可知,这四本书都可以帮助读者探索诗歌的世界,领略诗歌的美。B篇主题语境:人与自然一一环境保护本文是记叙文。12岁的Anna Du目睹了遍布塑料垃圾的海滩,于是下决心发明了一个远程操作机器,利用红外摄像机定位海底塑料垃圾。24.C。理解具体信息。根据第二段中的One day when I was at Boston Harbor...to clean themalup和第三段中的So Du created an underwater ROV可知,看到波士顿港海滩遍布塑料垃圾的景象,Du深感震撼,并决心采取一些行动来解决海洋塑料垃圾问题。于是,她发明了一个远程操作机器。25.A。理解主旨要义。本段主要介绍了Du发明的机器利用红外技术,借助红外摄像机探测海底塑料垃圾的位置,即它的基本工作原理。26.C。理解具体信息。根据第三段中的I hope to be able to map where microplastics aregathering、第四段中的That allows it to tell plastics apart from other types of materials和第五段中的Finally,she wants to create a machine that can also collect the plastic it finds可知,Du发明的这个远程操作机器能区别海底塑料垃圾和其他物质,定位海底塑料垃圾,但还没有实现收集这些塑料垃圾的功能。27.B。理解具体信息。根据最后一段中的I hope to be an engineer because I love sea animals,and I want to do something to help可知,她将来想做一名工程师。
本文标签: 高三月考卷答案