河南省2024年九年级第十二次中考模拟试卷(6月)试题(英语)

河南省2024年九年级第十二次中考模拟试卷(6月)试题(英语)正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、河南省2024年九年级中考模拟试题
    2、河南省2024年九年级中招模拟试卷s3
    3、河南省2023-2024学年度九年级期中测试卷
    4、河南省2023-2024学年第二次中招模拟大联考九年级英语
    5、2024河南九年级二模考试试卷
    6、河南省2024年第二次中考模拟考试
    7、2024—2024河南九年级考试
    8、河南省2023-2024学年度九年级期末考试
    9、河南省2024年九年级中招调研试卷
    10、2024河南初三二模试卷
大单元学三步一体高效训练讲评you stay out too long or haven't taken enough prevention,your skin will let you know the angry记sunburn.First the heat,then the pain,then the regret.Were people always crazy aboutsunscreens?The answer is“no”With only their feet to carry them,our distant ancestors didn't move around much during theirlives.Their skin adapted to subtle,seasonal changes in sunlight and UV conditions by producingmore eumelanin(真黑素)and becoming darker in the summer and then losing some pigment(色素)in the fall and winter when the sun wasn't so strong.This is not to say that the skin would havebeen undamaged by today's standards.We can infer from the effects of sun exposure (onmodern people that the damage was similar.As time goes by,people's way of living changes as well.About 10,000 years ago,human beingmade their living by gathering foods,hunting and fishing.By around 6,000 BC,many people werespending more time in walled settlements,and more time indoors.By at least 3,000 BC,a wholeindustry of sun protection grew up to create equipment of all sorts-hats,tents and clothing-that-==。”---。。。。。。==--=””would protect people from the discomfort and unavoidable darkening of the skin related to lengthysun exposure.In some places,people even developed protective pastes-early versions of modernsunscreens-to protect their exposed skin.As people have moved around more and faster over longer distances in recent centuries,andspend more time indoors,their skin'hasn't caught up with their locations and lifestyle.Your levelsof eumelanin probably aren't perfectly adapted to the sun conditions where you live,so they aren'table to protect you the same way they might have protected your ancient ancestors.People may love the sun,but we're not our ancestors.Humanity's relationship with the sun haschanged,and this means changing your behavior to save your skin.32.What can be inferred from the text?A.Ancestors'skin suffered more sunburn.B.Moving around helps increase eumelanin.C.Eumelanin can help protect against sunburnD.The loss of pigment means no skin damage.33.How is paragraph 3 mainly developed?A.In spatial order.B.In time order.C.By listing figures.D.By giving examples.34.What factors contribute to the decline of people's adaptability to the sun?A.Changes of their lifestyle and locations.B.The level of eumelanin and temperature.C.UV conditions and the amount of sunlight.D.Protection equipment and longer sun exposure.35.What will most probably be talked about next?A.Some tips for protecting the skin.B.Risks of lasting exposure to the sun.C.Benefits of adapting to the environment.D.Examples of how sunlight affects the skin.【答案与解析】本文主要介绍了与防晒相关的历史知识以及导致人类对太阳的适应能力下降的因素。32.C根据第2段第2句可知,在夏天,祖先们的皮肤通过产生更多的真黑素来适应阳光和紫外线的变化,再根据第4段最后一句可知,由于生活方式的改变,人们的真黑素水可能并不能完全适应人们所生活地区的阳光,故而不能起到很好的保护作用。由此可知,真黑素有助于防止晒伤。33.B通读第3段可知,作者按照时间顺序介绍了人们的生活方式和防晒方法的改变。34.A根据第4段可知,人们的生活方式和位置的变化是导致人们对太阳的适应能力下降的因素。25ZCYK·英语-WYB-选择性必修第一册-Y20
本文标签: