吉林省2024-2025学年名校调研系列卷·八年级第三次月考(H)英语答案

吉林省2024-2025学年名校调研系列卷·八年级第三次月考(H)英语答案正在持续更新,目前大联考答案为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024吉林省名校调研卷八下期中
    2、2024年吉林省名校调研系列卷九年级第三次月考a卷
    3、2023-2024吉林省名校调研卷官网八年级
    4、吉林省名校调研2024
    5、吉林省名校调研卷官网2024八下
    6、2024吉林省名校调研系列卷
    7、2024吉林省名校调研卷八下语文
    8、2023-2024吉林省名校调研卷官网八年级下册
    9、2024吉林省名校调研卷
    10、2024吉林省名校调研卷八下数学
综合能力检测(8)参考答案及部分解析参考答案B篇1-5 CBABA6-10 BCBAC主题语境:人与自我一做人与做事11-15 CBCAC16-20 BABCA本文是记叙文。16岁的Philip Loveday去他外婆l6岁时拍21-25ADCDB26-30 DBACD过照的地方重拍照片,以唤起她的回忆31-35 BBABC36-40 CGEDF24.D。理解具体信息。根据第二段中的Over the past year,41-45 BDACA46-50 DBCADPhilip Loveday,16,has been revisiting his grandmother's path51-55 BCACDacross the capital to carefully rephotograph the pictures和第三56.seems57.an段中的Philip took new photos that looked like the ones Scilla58.its59.oftook long ago...Philip's new photos on the opposite pages60.be compared61.ability知,过去的一年,Philip去他外婆当年在伦敦拍过照的地方重62.needing63.extremely新拍照,来更新她的相册。64.and65.helpers25.B。理解具体信息。根据第三段中的Philip's mother,写作(划线部分为精彩表达)Catherine Loveday,said Scilla had been happy with the new第一节album,which had“put her back in her shoes'”as a teenager可One possible version:知,Philip的母亲说,看到外孙的作品后Scilla非常喜悦,想起Last week,some students'behavior surprised me.While了自己的少女时代。taking a walk around our school,I saw a group of students walking26.D。理解具体信息。根据第四段中的Greatly interested in howon the lawn.I told them it was not allowed.However,they didn'tmodern London would compare to the city photographed by hispay any attention to me.One of them even broke a branch from agrandmother,Philip and his mother began to make trips intocentral London可知,Philip和他妈妈去伦敦市中心旅行是为tree.The lawn is so beautiful,and provides a good environment for了对比一下伦敦的现在与过去。us to relax and enjoy ourselves.Why would these students damage27.B。推断。根据第四段中的Greatly interested in how modernthe grass and trees?I hope this incident can serve as a reminder forLondon would compare to the city photographed by hisall students to be mindful of their behavior and protect thegrandmother,Philip and his mother began to make trips intoenvironmentcentral London可知,Philip是一位有好奇心的少年:再根据第第二节二、三段内容可知,Philip的外婆得了阿尔茨海默病,他去外婆16岁时拍过照的地方重拍照片,并做成相册送给她以唤起她One possible version:的记忆,这说明他懂得关心亲人。We had never been happier to see our leader:Mr.B came over,【补充说明】laughing.When he asked where we two ran off to,we feltembarrassed and told him our experiences.He said that they had1.Big Ben:大本钟,位于英国伦敦泰晤士河畔,是伦敦的标志性been in the same spot the whole time.It turned out that we didn't建筑。hear them because they were meditating in the forest.After getting a2.St Paul's Cathedral:圣保罗大教堂,英国第二大教堂。closer look,the rest of the group was sitting nearby,with their eyes3.Millenium Bridge:千禧桥,是泰晤士河上唯一一条步行桥:closed,taking in the quiet.Mr.B asked us if we wanted to joinC篇them,and we said yes.主题语境:人与社会一社会I sat there with my eyes closed,thinking about the nature本文是新闻报道。在美国亚利桑那州的首府城市凤凰城around me.The trees.The rocks.Colorful flowers and interesting(Phoenix),部分社区的街道即将再次铺设“凉爽路面”。animals.Out here,away from the city,I was starting to get what Mr.B had told us about how peaceful nature could be.I really was.But28.A。理解具体信息。根据第二段的内容和第三段中的hebefore I knew it,my thoughts turned to the tall buildings,themess was a result of trying out a new product可知,Fairviewhonking buses,and the subway rhythms.There was somethingPlace社区的路面又脏又乱。peaceful about all these,too,at least to me,a city boy.29.C。推断。根据第三段中的to explain that the mess was a部分解析result of trying out a new product.Moving forward,the city阅读promised to go back to using its original,trusted product第一节会议解释说,混乱是由于尝试一种新产品造成的,该市承诺将A篇重新使用最初的、值得信赖的产品,由此推断,举办这一会议主题语境:人与社会一一历史、社会与文化的目的是为路面脏乱给人们的生活带来的问题提供解决方本文是应用文。文章是关于在坦桑尼亚的阿鲁沙参观马赛案部落的信息。30.D。推断。根据第四段中Murphy所说的话可知,本段中2l.A。理解具体信息。根据第一段中的This is a deep culturalMurphy.主要介绍了“凉爽路面”的优势:“凉爽路面”的表面温experience可知,这是一场文化之旅。Maasai tribe马赛部落,度比传统的沥青路面低10到12度。人口接近100万,长期在肯尼亚南部以及坦桑尼亚北部草原3l.B。推断。根据第五段中的Kyle Callert is excited about all it地带活跃。has to offer,especially because his dog loves being outdoors22.D。理解具体信息。根据Some of the activities that men will第六段中Callert所说的话可知,Callert很支持在社区铺设这take part in are部分中的dancing in different places around the种“凉爽路面”,他认为这种路面既能增加盛夏时散步的舒适community可知,男性游客可以在该部落的不同地方跳舞。度,也能让社区看起来别具一格。23.C。理解具体信息。根据文中的If you choose to sleepD篇overnight,you will sleep in a traditional Maasai boma,a small主题语境:人与自然—一灾害防范house,or you can sleep out by the fire可知,在马赛部落过夜的本文是说明文。美国加利福尼亚州积雪的融化对该州有积游客晚上可以在室外的火堆旁睡觉。极的影响。15.
本文标签: